Veilig en snel bestellen
14 dagen retourrecht
Zeer snelle levering
Zorgvuldig verpakt

KGB Hydro Pro Voer Pakket

29% korting
KGB Hydro Pro Voer Pakket
Helaas! Deze deal is alvoorbij!

Originele prijs: € 70,95

Actieprijs: € 50,95

Korting: 29%

Mis de volgende deal niet!

Op de hoogte blijven? Vul hier uw e-mailadres in en mis geen deal!

Omschrijving van aanbieding:

Deze aanbieding van Hengelsport korting is een Hydro Pro Voer set bestaande uit 16mm & 20mm boilies, tri-angle boilies, amino aid, red crab mixed pop-ups en fluoro pop-ups grand master squid.

De Hydro Pro boilie is een boilie met een nieuw concept. Koos Walters heeft bij het samenstellen van deze boilie alle kennis die hij de afgelopen 14 jaar heeft opgedaan bij de kweek van karper meegenomen om een nog efficienter aas te creeren. De karper heeft geen maag, maar enkel een lange darm waar de voedingsstoffen uit het opgenomen voedsel moeten worden gehaald. Voedsel blijft maar een zeer korte tijd in het lichaam van de karper en het opnemen van de voedingsstoffen dient dan ook snel te gebeuren. Op dit principe is de Hydro Pro gebaseerd! Door het primitieve verteringssysteem van een karper zijn alle voedingsstoffen die reeds voor verteerd zijn en/of goed wateroplosbaar zijn een oncontroleerbare trigger tot opname voor een karper. Een boilie zonder vismeel, een boilie die essentiele voedingswaarde bevat waar de karper naar op zoek is.

KGB Baits pop-ups zijn ontwikkelt voor de instant visserij. Ze geven in een tijd van 8 uurtjes hun meeste atracttors af. Onze pop-ups bevatten geen kurkmeel of andere niet eetbare ingredienten. De maten van de pop-ups zijn perfect voor het maken van snowman montages. De beschikbare maten zijn 10, 15 en 20mm. De potjes bevatten ongeveer 100gram pop-up boilies en zijn verkijgbaar in fluo uitvoering en een natuurlijke kleur.

Amino Aid is een mix van verschillende amino\'s en atractors speciaal ontwikkelt om te gebruiken in pva zakjes of netjes in combinatie met pellets, stickmix of in method grondvoer. Zoals eerder aangegeven is Amino Aid pva vriendelijk. Natuurlijk kun je je boilies ook een extra boost meegeven door ze een uurtje voor het voeren op te soaken met Amino Aid Amino Aid is verkrijgbaar in de volgende smaken; Red Crab, Grand Master Squid en Tutti \'n Tuna.

Highlights:

  • 16mm, 20mm en Tri Angles bevatten 1kg boilies
  • 10mm Fluoro Pop-Ups
  • Mixed 15 & 20mm Red Crab Popups
  • Amino Aid Inhoud 250ml

Voorwaarden:

- De prijs van de deal is inclusief 21% BTW
- De verzendkosten bedragen naar Nederland en Belgie €6.99
- De levertijd van de deal is maximaal 5 werkdagen.
- Maximaal 1 aankopen per bestelling.