Veilig en snel bestellen
14 dagen retourrecht
Zeer snelle levering
Zorgvuldig verpakt

Korda State Of The Art Underwater Carp Fishing Part 2

50% korting
Korda State Of The Art Underwater Carp Fishing Part 2
Helaas! Deze deal is alvoorbij!

Originele prijs: € 29,99

Actieprijs: € 14,99

Korting: 50%

Mis de volgende deal niet!

Op de hoogte blijven? Vul hier uw e-mailadres in en mis geen deal!

Omschrijving van aanbieding:

Deze aanbieding van hengelsport korting bestaat uit één Korda State Of The Art Underwater Carp Fishing Part 2.

Alweer presenteren Danny Fairbrass, Korda Developments en Dive Out Productions nog nooit eerder vertoonde onderwater opnames die vragen beantwoorden die karpervissers al sinds den beginne bezighouden. Deze beelden zullen zonder twijfel een enorme invloed hebben op de effectiviteit van je manier van vissen. Voor de eerste keer zul je duidelijk op het netvlies hebben hoe de spullen die je gebruikt eruit zien en werken onder water. Deel 1 is vooral toegespitst op het aasgedrag en de reactie van karpers op onderlijnen. Deel 2 gaat hierop verder en zoomt daarnaast in op de functionaliteit en werking van moderne systemen. Je zult een beeld krijgen ''door de ogen van een vis'' van het materiaal dat je gebruikt. Dit zal of tot gevolg hebben dat je alles verandert of dat je je spullen verkoopt. Je zult zien dat er veel karpers gevangen worden ondanks en niet dankzij een bepaalde aanpak/systeem. Verwacht het onverwachte.

We volgen een marker-float (pijldobber) van 80 Meter afstand tot onder de kant, over stenen en zand. Door gebruik te maken van een gesplitst beeldscherm kun je tegelijkertijd waarnemen wat Danny op de kant voelt en wat er zich onder water bevindt. Je kunt zien of datgene wat je altijd dacht ook waar is. Je zult in geen enkele DVD meer informatie opdoen over het vinden van geschikte stekken.

We tonen het totale verloop van de lijn van onderlijn tot aan het puntje van dobber, gebruik makend van de meest gebruikte gevlochten, nylon en fluorocarbon hoofdlijnen. Hoe zichtbaar zijn verschillende lijnen? Hoeveel lijn ligt daadwerkelijk op de bodem en welke methode om de lijn op de bodem te krijgen werkt het beste? Hoe zichtbaar zijn voorslag lijnen? We waren verbaasd, dat is nog zacht uitgedrukt, over de resultaten.

We tonen daarnaast nog enkele Solar Tackle artikelen als de Delkim Txi verklikker. En we laten zien hoe effectief of niet moderne wakersystemen zijn.

Zijn gevlochten lijnen beter? Zijn running-rigs beter dan vastloodsystemen? We gaan uitgebreid in op hoe onderlijnen op de bodem liggen en hoe zichtbaar ze zijn. We behandelen camouflage tips, tips voor het gebruik van onderlijnen in situaties met wier, tonen het verschil tussen inline- en wartellood en vele andere interessante wetenswaardigheden.

Extra bonus materiaal: Danny laat zien hoe je de "beste Pop-Ups ter wereld'' kunt maken met de nieuwe Mainline Polaris Pop-Up Mix. Het wordt op een dusdanige manier uitgelegd dat het voor iedereen toepasbaar is op zijn eigen mix.

Lange afstands spodden - Dit onderdeel laat zien hoe je met de moderne technieken en materialen meters aan je spod-afstand kunt toevoegen.

Highlights:

  • Kijk hoe karpers met het haakaas omgaan
  • Bekijk azende karpers

Voorwaarden:

- De prijs van de deal is inclusief 21% BTW
- De verzendkosten bedragen naar Nederland en Belgie €6.99
- De levertijd van de deal is maximaal 5 werkdagen.
- Maximaal 1 aankoop per bestelling.