Veilig en snel bestellen
14 dagen retourrecht
Zeer snelle levering
Zorgvuldig verpakt

Korda State Of The Art Underwater Carp Fishing Part 3

50% korting
Korda State Of The Art Underwater Carp Fishing Part 3
Helaas! Deze deal is alvoorbij!

Originele prijs: € 29,99

Actieprijs: € 14,99

Korting: 50%

Mis de volgende deal niet!

Op de hoogte blijven? Vul hier uw e-mailadres in en mis geen deal!

Omschrijving van aanbieding:

Deze aanbieding van hengelsport korting bestaat uit één Korda State Of The Art Underwater Carp Fishing Part 3.

Deel 3 gaat verder met de unieke onder water opnames die iedereen in deel 1 en 2 verbaasd hebben. Dit deel is gefilmd aan "Blue Pool" in het zuiden van Engeland. Deze film focust zich weer op het gedrag van azende karpers terwijl op hen gevist wordt. De beelden overtreffen het materiaal dat in deel 1 werd vertoond.

We laten zien op welke manier karpers losse voerdeeltjes opnemen en hoe met een haakaas omgaan. We hebben in beeld gebracht hoe karpers zich haken om zich vervolgens op een eenvoudige manier weer te ontdoen van de haak.

Volg de oprichter van Korda Development, Danny Fairbrass, in zijn zoektocht naar de onderlijnen die karpers consistent haken in dit kristal heldere water. De eerste aanbeet krijgen bleek moeilijker te zijn dan verwacht. Om de problemen die dit veroorzaakten op te lossen hebben Danny's hersenen op volle toeren moeten werken. Dit heeft geresulteerd in een film waarin alle trucjes om argwanende karpers te misleiden uit de kast worden gehaald. Danny zegt:"Ik heb zoveel geleerd tijdens de opnames en montage van deze film, de eerste die niet hetzelfde gevoel heeft moet ik nog tegenkomen." Door het gebruik van een nieuwe groothoek ''visoog-lens'' was het mogelijk om zowel het hele bevoerde gebied als ook alleen de onderlijn in beeld te brengen. Daardoor hebben we alles tot in het kleinste detail in beeld kunnen brengen.

De DVD zijn nu ingedeeld per hoofdstuk, elk hoofdstuk behandelt een onderwerp. Je kunt nu beide DVD's achter elkaar kijken of heel eenvoudig bepaalde onderwerpen nog eens gemakkelijk terugkijken. Dus, neem een gemakkelijke stoel, ga er eens lekker voor zitten en bereid je voor om de wereld van de karper binnen te stappen.

Highlights:

  • Kijk hoe karpers met het haakaas omgaan
  • Bekijk azende karpers

Voorwaarden:

- De prijs van de deal is inclusief 21% BTW
- De verzendkosten bedragen naar Nederland en Belgie €6.99
- De levertijd van de deal is maximaal 5 werkdagen.
- Maximaal 1 aankoop per bestelling.