Veilig en snel bestellen
14 dagen retourrecht
Zeer snelle levering
Zorgvuldig verpakt

Marcel Van Den Eynde Voerpakket

20% korting
Marcel Van Den Eynde Voerpakket
Helaas! Deze deal is alvoorbij!

Originele prijs: € 24,95

Actieprijs: € 20,-

Korting: 20%

Mis de volgende deal niet!

Op de hoogte blijven? Vul hier uw e-mailadres in en mis geen deal!

Omschrijving van aanbieding:

Deze aanbieding van hengelsport korting is een Marcel Van Den Eynde Voerpakket die bevat de Marcel Van Den Eynde DS Feeder, Kastaar, Supercup, Mais, Liquid Booster en Additive Tutti-Frutti.

Liquid Booster Strawberry
Onze vloeibare additieven hebben als bijkomend voordeel dat ze aan het gebruikte lokaas wat meer bindkracht geven en dat ze het lokaas iets meer “verzadigen” waardoor het iets minder zal werken en stiller op de bodem ligt.

SUPERCUP
Is een redelijk lichte lokaas-samenstelling die speciaal geschikt is voor het aantrekken van zowel voorn als brasem op stilstaande en/of traag stromende wateren.

DS Feeder
DUTCH SPECIAL FEEDER was het eerste VAN DEN EYNDE-lokaas dat speciaal voor de feedervisserij werd ontwikkeld. Deze mengeling is erg all-round en op zowat ieder watertype in Europa te gebruiken.Puur gebruikt is DUTCH SPECIAL FEEDER met name geschikt voor het feedervissen op diepe en stromende wateren.

Additieve Poeder.
Verreweg de meeste vissers zouden niet eens op weg gaan zonder een of ander additief te hebben toegevoegd aan het lokaas dat ze hebben gekozen. De reden hiervoor is erg simpel. Men gelooft dat de gekozen toevoeging ervoor zorgt dat nog meer in de buurt rondzwemmende vissen naar de gekozen visplaats worden gelokt. Het geloof hierin vergroot het vertrouwen waarmee men het lokaas gebruikt en dit VERTROUWEN is het magische woord in onze sport.

Mais
De maiskorrels in het blik zijn extra gezoet en omdat ze de perfecte "hardheid" hebben kunt U ze gebruiken zowel om mee te voeren als voor op de haak.

Kastaar
KASTAAR (Vlaams voor kanjer) is een vrij licht lokaas dat bij uitstek brasem-gericht is. Wanneer U KASTAAR puur gebruikt dan is dit lokaas vooral geschikt voor ondiepe en stilstaande wateren.

Highlights:

  • Een pakket van 6 verschillende V/D Eynde Producten
  • Ideaal voor witvis in alle situaties.

Voorwaarden:

- De prijs van de deal is inclusief 21% BTW
- De verzendkosten bedragen naar Nederland en Belgie €6.99
- De levertijd van de deal is maximaal 5 werkdagen.
- Maximaal 1 aankopen per bestelling.