Veilig en snel bestellen
14 dagen retourrecht
Zeer snelle levering
Zorgvuldig verpakt

Proline Big Activator Boilie Set ( 6x 1k 20mm + Accesoires)

40% korting
Proline Big Activator Boilie Set ( 6x 1k 20mm + Accesoires)
Helaas! Deze deal is alvoorbij!

Originele prijs: € 115,-

Actieprijs: € 69,95

Korting: 40%

Mis de volgende deal niet!

Op de hoogte blijven? Vul hier uw e-mailadres in en mis geen deal!

Omschrijving van aanbieding:

Deze aanbieding van hengelsport korting is een Big Activator Boilie Zak set bestaande uit 6x 1kg 20mm Boilies, 2x 1kg Sticks, 2x Bait Booster, 1x 1kg Stick Mix.

De Ready Mades gemaakt door Pro Line carp products® behoren tot het topsegment verkrijgbaar binnen de hengelsport, met hun uitstekende prijs kwaliteitsverhouding. Door de biologische conservering en het natuurlijke proces van luchtdroging hebben onze Ready Mades een zeer goede geur en smaak. Tevens zijn ze rijk aan vezels en bieden ze de juiste hardheid.

De Ready Mades worden geleverd in zakken en emmers. Om ze na openen vers te houden is het belangrijk dat je de verpakking goed afsluit en de boilies luchtdicht, donker en droog bewaart. De Ready Mades zijn licht geconserveerd en gemaakt om een seizoen goed te blijven. Uit ervaring is gebleken dat onze Ready Mades uitermate geschikt zijn voor de instant visserij (bijv. tijdens een trip naar Frankrijk) en voor kortere voercampagnes. Wanneer je een stek voor een langere termijn op wilt bouwen, dan raden wij aan om onze Freezerbaits te gebruiken.

De sticks lossen op in water, waardoor ze ideaal zijn om een stek op te bouwen en snel de vis te lokken, zonder deze te verzadigen. Ze lossen echter veel langzamer op dan de traditionele pellets en blijven minimaal 24 uur hun vorm behouden in het water. Daarnaast is deze vorm moeilijker te verwerken door brasem, zeelt en andere witvis. Hierdoor heb je veel minder last van bijvangsten als dat je de traditionele vismeelpellets bijvoert. Ook zorgt een stick ervoor dat je onderlijn met het werpen niet om het lood slaat. Stickmix is zeer atractief en heeft een grote aantrekkingskracht op de vis. Deze stickmix is kant en klaar en direct te gebruiken.

Het vissen met PVA sticks is een trend die is over komen waaien uit Engeland en door veel karpervissers wordt toegepast. Een stick zorgt ervoor dat je onderlijn met het werpen niet om het lood slaat. Hij lost snel op onder water en zorgt ervoor dat er extra attractie uitgaat van je haakaas. Tevens verbergt de Stickmix de glimmende delen van de haak, waardoor de karper met minder argwaan het aas zal benaderen. De Stickmixen van Pro Line zijn verkrijgbaar in twaalf verschillende smaken en worden geleverd in handige emmertjes van 1kg.

De Liquid Bait Booster is niet alleen populair bij karpervissers, want ook steeds meer witvissers ontdekken dit product. Het is namelijk ideaal om je grondvoer een eigen label mee te geven en wat meer te laten plakken. Zo kan je jezelf bijvoorbeeld tijdens een wedstrijd echt onderscheiden van de concurrentie. De Liquid Bait Boosters van Pro Line worden geleverd in handige hersluitbare knijpflessen van 500 ml. De Liquid Bait Booster is verkrijgbaar in de 21 verschillende smaken van de Pro Line Bait Range.

Highlights:

  • 6x 1kg 20mm Boilies
  • 2x 1kg Sticks + 1kg Stick Mix
  • 2x Bait Booster
  • Allemaal in de smaak Big Activator

Voorwaarden:

- De prijs van de deal is inclusief 21% BTW
- De verzendkosten bedragen naar Nederland en Belgie €6.99
- De levertijd van de deal is maximaal 2 werkdagen.
- Maximaal 2 aankopen per bestelling.