Veilig en snel bestellen
14 dagen retourrecht
Zeer snelle levering
Zorgvuldig verpakt

Proline Furious 5 Boilie Set (5x 15mm 1kg + Accesoires)

35% korting
Proline Furious 5 Boilie Set (5x 15mm 1kg + Accesoires)
Helaas! Deze deal is alvoorbij!

Originele prijs: € 89,-

Actieprijs: € 57,85

Korting: 35%

Mis de volgende deal niet!

Op de hoogte blijven? Vul hier uw e-mailadres in en mis geen deal!

Omschrijving van aanbieding:

Deze aanbieding van hengelsport korting is een Furious 5 Boilie Zak set bestaande uit 5x 15mm 1kg boilies, 2x 1kg Sticks, Boilie Dip en Liquid Bait Booster.

De Ready Mades gemaakt door Pro Line carp products® behoren tot het topsegment verkrijgbaar binnen de hengelsport, met hun uitstekende prijs kwaliteitsverhouding. Door de biologische conservering en het natuurlijke proces van luchtdroging hebben onze Ready Mades een zeer goede geur en smaak. Tevens zijn ze rijk aan vezels en bieden ze de juiste hardheid.

De Ready Mades worden geleverd in zakken en emmers. Om ze na openen vers te houden is het belangrijk dat je de verpakking goed afsluit en de boilies luchtdicht, donker en droog bewaart. De Ready Mades zijn licht geconserveerd en gemaakt om een seizoen goed te blijven. Uit ervaring is gebleken dat onze Ready Mades uitermate geschikt zijn voor de instant visserij (bijv. tijdens een trip naar Frankrijk) en voor kortere voercampagnes. Wanneer je een stek voor een langere termijn op wilt bouwen, dan raden wij aan om onze Freezerbaits te gebruiken.

De sticks lossen op in water, waardoor ze ideaal zijn om een stek op te bouwen en snel de vis te lokken, zonder deze te verzadigen. Ze lossen echter veel langzamer op dan de traditionele pellets en blijven minimaal 24 uur hun vorm behouden in het water. Daarnaast is deze vorm moeilijker te verwerken door brasem, zeelt en andere witvis. Hierdoor heb je veel minder last van bijvangsten als dat je de traditionele vismeelpellets bijvoert. Ook zorgt een stick ervoor dat je onderlijn met het werpen niet om het lood slaat. Stickmix is zeer atractief en heeft een grote aantrekkingskracht op de vis. Deze stickmix is kant en klaar en direct te gebruiken.

De vloeibare Boilie Dips van Pro Line zijn biologisch, hebben een lekkere zoete smaak en zijn mooi stroperig zodat ze goed blijven plakken. Onze Boilie Dips worden perfect opgenomen in de boilies en blijven lang attractief eenmaal onder water. Een gedipte boilie geeft vaak net dat beetje extra, om die ene karper op de kant te krijgen! Voor een snelle signaalfunctie kan je de boilie kort dippen, het is echter beter om het haakaas wat langer in de dip te laten soaken.

De Liquid Bait Booster is niet alleen populair bij karpervissers, want ook steeds meer witvissers ontdekken dit product. Het is namelijk ideaal om je grondvoer een eigen label mee te geven en wat meer te laten plakken. Zo kan je jezelf bijvoorbeeld tijdens een wedstrijd echt onderscheiden van de concurrentie. De Liquid Bait Boosters van Pro Line worden geleverd in handige hersluitbare knijpflessen van 500 ml. De Liquid Bait Booster is verkrijgbaar in de 21 verschillende smaken van de Pro Line Bait Range.

Highlights:

  • 5x 15mm 1kg Boilies
  • 2x 1kg Sticks
  • Boilie Dip
  • Liquid Bait Booster

Voorwaarden:

- De prijs van de deal is inclusief 21% BTW
- De verzendkosten bedragen naar Nederland en Belgie €6.99
- De levertijd van de deal is maximaal 2 werkdagen.
- Maximaal 2 aankopen per bestelling.