Veilig en snel bestellen
14 dagen retourrecht
Zeer snelle levering
Zorgvuldig verpakt

Salmo Kunstass Pakket

67% korting
Salmo Kunstass Pakket
Helaas! Deze deal is alvoorbij!

Originele prijs: € 59,99

Actieprijs: € 19,99

Korting: 67%

Mis de volgende deal niet!

Op de hoogte blijven? Vul hier uw e-mailadres in en mis geen deal!

Omschrijving van aanbieding:

Deze aanbieding van Hengelsport korting is een kunstaas pakketvan Salmo. Met verscheidene kleuren soorten aas waaronder de slider, maas marauder, fatso en sweeper.

De Salmo Sweeper is, zoals de naam al aangeeft voor het opruimen van grote roofvissen! Wat de Salmo Sweeper zo bijzonder maakt is dat deze verder glijdt met minder moeite dan alle andere jerkbaits op de markt, dit dankzij de glijvleugels achter op de plug. Een lange glijvlucht in de ene richting, dan abrupt 180 graden in de andere richting zorgt ervoor dat bijna alle roofvissen toeslaan.

Een zeer bijzonder aasje. is de Salmo Fatso. Je kan hem jerken, twitchen, binnendraaien, trollen enz. De zeer nerveuze flankende actie is dodelijk voor snoek en door deze met tikken binnen te vissen haal je nog meer uit je kunstaas. Ideaal voor zowel polder als groot water.

De Maas Marauder is ontwikkeld door Alan Maas. Deze plug heeft een zeer specifieke actie (dog action walk). Grote roofvissen in meren, rivieren en zelfs zoutwater kunnen het niet weerstaan om toe te happen.

Is er ooit een betere plug geweest? Niets vangen met de Perch? Dat is onmogelijk. Een Salmo Perch doet het overal. Altijd. Definitief! En dan maakt het niet uit welke grootte, diep of hoog lopende versie je kiest. Je kunt het niet verkeerd doen.

Highlights:

  • Maas Marauder: 13cm/36gr/Floating
  • Slider: 10cm/36gr/Floating/Duik Diepte 0,5m
  • Fatso: 14cm/110gr/Sinking/Duik Diepte 3m
  • Sweeper: 17cm/100gr/Sinking/Duik Diepte 1m

Voorwaarden:

- De prijs van de deal is inclusief 21% BTW
- De verzendkosten bedragen naar Nederland en Belgie €6.99
- De levertijd van de deal is maximaal 5 werkdagen.
- Maximaal 1 aankopen per bestelling.