Veilig en snel bestellen
14 dagen retourrecht
Zeer snelle levering
Zorgvuldig verpakt

Shimano Roofvisset 240

37% korting
Shimano Roofvisset 240
Helaas! Deze deal is alvoorbij!

Originele prijs: € 109,95

Actieprijs: € 79,95

Korting: 37%

Mis de volgende deal niet!

Op de hoogte blijven? Vul hier uw e-mailadres in en mis geen deal!

Omschrijving van aanbieding:

Deze roofvis set van Hengelsport korting bestaan uit één Shimano Alivio 240ML, één Shimano Alivio 2500FD, één Power Catcher PLUS DOPEY-CRANK Gold Shiner 4.5cm, drie Savage Gear Cannibal Shads 10cm, één pakje loodkoppen van Spro en één Abu Garcia Morrum Spinner Tiger 18gram en de molen is opgespoeld met gevlochten lijn.

Shimano Alivio 240ML:
Alivio CX Spinning 2.40m Medium Light Hengel: De Alivio CX vormt met zijn nieuwe uiterlijk de perfecte combinatie met de Alivio molens. De hengel is gebouwd van XT30 carbon met Geofibre, waardoor hij vele malen sterker, stijver en lichter is geworden. Daarnaast heeft de hengel hierdoor een veel betere actie. Om het af te maken is de Alivio voorzien van hoogwaardige componenten, zoals een kurken grip, Shimano Hardlite geleideogen en Vibra Spot molenhouder, werkelijk alles zit er op en er aan.
Een betere hengel in dezelfde prijsklasse zult u niet aantreffen.

Shimano Alivio 2500FD:
De Alivio staat al jaar en dag garant voor duurzaamheid en zeer goede prestaties! Naast hoogwaardige features zoals Dynabalance, Varispeed en Super Stopper II is de Alivio FC nu ook voorzien van een AR-C spoel. Hierdoor bent u gegarandeerd van een zeer goede lijnopspoeling en heeft de molen nog betere werpeigenschappen. Met bovenstaande eigenschappen verwacht u een veel hoger bedrag op het prijskaartje en snapt u gelijk dat de reputatie van deze P3 molen nooit meer stuk kan.

Power Catcher PLUS DOPEY-CRANK Gold Shiner:
Power Catcher PLUS DOPEY-CRANK Gold Shiner 4.5cm is een kleine rakker die zich perfect laat werpen met een lichte, korte spinhengel. Zijn korte lijf en felle actie maakt hem onweerstaanbaar voor baars, roofblei en forel maar ook rovende snoek zal hem niet ongeschonden langs laten zwemmen als hij net onder de oppervlakte langs komt scheren.

Savage Gear Cannibal Shads 10cm:
LB Cannibal. De Savage Gear Cannibal Shad is een zogenaamde schoepstaart shad die voor veel doeleinden te gebruiken is. De flankende lichaamsactie in combinatie met de agressieve schoepstaart is dodelijk voor baars en snoekbaars maar ook zeker snoek en roofblei is hier prima mee te verleiden. Gebruik hem verticaal, diagonaal of op een licht loodkopje in ondiep polder water, de cannibal shad voelt zich overal thuis!

Spro Loodkoppen 4/0 18gram:
Deze ronde loodkoppen zijn uitgevoerd met een sterke Gamakatsu haak en zijn tevens voorzien van een klein haakje zodat de softbait ook zonder lijm goed op de haaksteel blijft zitten. Deze jigkoppen kunnen op veel verschillende manieren worden gevist, naast het bekende verticaalvissen laat deze jighead zich in combinatie met een drijvende shad ook prima over de bodem terugvissen.

Abu Garcia Morrum Spinner 18gram:
Een succesvolle spinner om in te zetten voor allerlei roofvissoorten. De Morrum zinkt snel en begint te spinnen zodra deze het water raakt.

Highlights:

  • Molen is opgespoeld met gevlochten lijn
  • Voorzien van kurken grip
  • Zeer goede lijnopspoeling
  • Shad die voor veel doeleinden te gebruiken is

Voorwaarden:

- De prijs van de deal is inclusief 21% BTW
- De verzendkosten bedragen naar Nederland en Belgie €6.99
- De levertijd van de deal is maximaal 5 werkdagen.
- Maximaal 2 aankopen per bestelling.