Veilig en snel bestellen
14 dagen retourrecht
Zeer snelle levering
Zorgvuldig verpakt

Spro Cresta Speedfeed Set

22% korting
Spro Cresta Speedfeed Set
Helaas! Deze deal is alvoorbij!

Originele prijs: € 20,95

Actieprijs: € 15,95

Korting: 22%

Mis de volgende deal niet!

Op de hoogte blijven? Vul hier uw e-mailadres in en mis geen deal!

Omschrijving van aanbieding:

Deze aanbieding van Hengelsport korting is een Spro Cresta Speedfeed set die Roach, Allround en Feeder Black groundbait bevat. Tevens bevat het ook een Speedfeed Booster Allround Squid X.


Cresta Speedfeed Groundbait
Om vissen te vangen zal je de vis eerst moeten lokken en ze vervolgens op je stek houden. Daarbij is het belangrijk dat het voer actief blijft werken. Dit betekent dat er voerdeeltjes uit het aas loskomen en langzaam opstijgen of boven je voerplek blijven dwarrelen. Dit houdt de vis nieuwsgierig, hierdoor blijven ze actief en worden ze aangezet tot azen. Een ander belangrijk punt is dat de vis niet verzadigd mag raken. Cresta SpeedFeed is daarin het ideale lokvoer gemaakt van verse en natuurlijke ingrediënten. Speciaal ontwikkeld voor de hedendaagse visserij. Niet rijk aan voedingsstoffen maar wel ‘compleet’ en boordevol actief werkende ingrediënten.

Roach: Door de aangename kruidige geur en zaden wordt de voorn op je voerstek gelokt en blijft hij lang in de buurt. Het voer is kant-en-klaar maar kan gepersonaliseerd en extra attractief gemaakt worden door een beetje van de Cresta SpeedFeed VOORN/ANIJS BOOSTER door het voer heen te doen.

Allround: Een perfect voertje voor het vissen met de vaste hengel, de match of de feeder. Door de inzet van zoete ingrediënten vermengd met een selectie bewezen zaden en kruiden is het een allround lokvoer voor onder andere voorn, brasem, zeelt en karper. Natuurlijk kan ook dit aas gepersonaliseerd worden met zowel Cresta SpeedFeed VOORN als BRASEM maar wij adviseren ook eens Cresta SpeedFeed SQUID-X BOOSTER te gebruiken voor verrassende resultaten.

Feeder ‘Zwart’: een traditioneel Feeder-voer met de juiste structuur om in kouder water gemakkelijk uit de korf te vallen voor een instant werking. De loskomende deeltjes zorgen ervoor dat de voerstek interessant blijft voor onder andere brasem en voorn.

Cresta SpeedFeed Booster - ALLROUND SQUID´X

Een serie additieven die zorgen voor een verpersoonlijking van je lokaas maar ook voor nog meer attractie onderwater. Te gebruiken door je voer, direct in je korf of als dip voor je aas.

Allround Squid’X: een booster met een grote, mysterieuze aantrekkingskracht op verschillende vissoorten waaronder voorn, brasem, karper en zeelt.

Highlights:

  • Elke Zak is 1kg
  • Booster inhoud: 250ml

Voorwaarden:

- De prijs van de deal is inclusief 21% BTW
- De verzendkosten bedragen naar Nederland en Belgie €6.99
- De levertijd van de deal is maximaal 5 werkdagen.
- Maximaal 1 aankopen per bestelling.