Veilig en snel bestellen
14 dagen retourrecht
Zeer snelle levering
Zorgvuldig verpakt

Spro Karper Set (Met Ron Thompson Rod Pod & Lion Sports Schwung!)

42% korting
Spro Karper Set (Met Ron Thompson Rod Pod & Lion Sports Schwung!)
Helaas! Deze deal is alvoorbij!

Originele prijs: € 275,-

Actieprijs: € 159,99

Korting: 42%

Mis de volgende deal niet!

Op de hoogte blijven? Vul hier uw e-mailadres in en mis geen deal!

Omschrijving van aanbieding:

Deze aanbieding van Hengelsport korting is een Karper Set Bestaande uit een 2x een Boxxer II Carp 3.30m met Boxxer 140LCS molen, 2x The Carp Beetmelder en SPRO Carpiste Holdall (195cm 2+2 Foudraal) en 2 Lion Schwungs! van Lion Sports. Met Ron Thompson Rod Pod Lux 3-Rod.


Boxxer II Carp: Ideaal voor de beginnende karpervisser in cultuurwater en in woonwijken. De krachtige blank verzekert een zekere dril en landing van de vis. Hoewel vaak niet ver geworpen hoeft te worden bezit de Boxxer Carp wel de capaciteiten om dit te doen. Leverbaar in twee lengtes zodat ook de jongste vissers ermee uit de voeten kunnen.

Specificaties:
Lengte: 3.30 meter
Gewicht: 369 gram
Delen: 2
Werpgewicht: 40-80 gram

Boxer 140LCS: • 1 Kogellager • LCS Vrijloop systeem • Kunststof molenhuis en rotor constructie • S-curve opspoelmechanisme • Kunststof spoel, voorzien van vislijn • Uitgebalanceerde slinger en rotor • Goed instelbare multi-disc slipmechanisme voor- en achterop

The Carp Beetmelder:Perfecte beetmelder voor weinig geld! Alle belangrijke features zijn hierin verwerkt; blauwe LED´s, volume- en toonregelaar. Natuurlijk is er ook gedacht aan de ruimte voor Betalights. Inclusief opbergtasje

SPRO Carpiste Holdall: Met het Carpiste programma streven we ernaar de visser een product te geven met een perfecte prijs/performance. Er is gebruik gemaakt van hoge kwaliteit nylon materialen en top nudge ritsen om deze tassen en foudralen aantrekkelijk te maken voor zowel de hobby- als de fanatieke karpervisser. De diep donkere uitstraling en het tone-in-tone logo design maken een ingetogen, klassieke indruk. Carpiste… the angler’s choice! Lengte: 195cm (2+2 hengel).

Ron Thompson Rod Pod Lux 3-Rod: Een multi-functionele, lichtgewicht Rod Pod voor maximaal drie hengels. De Pod is gemaakt van duurzaam aluminium en voorzien van stevige ABS-grafiet connectoren.

Specificaties:
Voor 3 hengels
Aluminium frame
Triangelvormige kunststof stukken
Inclusief nylon draagtas


Lion Sports Schwung! is samengesteld uit een serie van mooi afgewerkte verschillende hangers die er voor zorgen dat ook een terugzakker kan worden waargenomen. De lichtgewicht uitgevoerde serie van Schwung! hangers is zowel inzetbaar bij het vissen met strakke lijnen als bij het vissen met slappe lijnen.

Schwung! garandeert dat u geen enkele aanbeet meer mist!

Highlights:

  • Lengte Hengel: 3.30m
  • Werpgewicht: 40-80gr
  • Lengte Foudraal: 195cm
  • Baitrunner Molen

Voorwaarden:

- De prijs van de deal is inclusief 21% BTW
- De verzendkosten bedragen naar Nederland en Belgie €6.99
- De levertijd van de deal is maximaal 5 werkdagen.
- Maximaal 1 aankopen per bestelling.