Veilig en snel bestellen
14 dagen retourrecht
Zeer snelle levering
Zorgvuldig verpakt

Spro Vortezza S63H Light Jerk & Swim Bait

46% korting
Spro Vortezza S63H Light Jerk & Swim Bait
Helaas! Deze deal is alvoorbij!

Originele prijs: € 69,99

Actieprijs: € 37,99

Korting: 46%

Mis de volgende deal niet!

Op de hoogte blijven? Vul hier uw e-mailadres in en mis geen deal!

Omschrijving van aanbieding:

Deze aanbieding van hengelsport korting is een Vortezza S63H Light Jerk & Swim Bait hengel van Spro met een lengte van 1.90m.

Deze hengels zijn het resultaat van het voortdurend streven naar een ultieme roofvisserie; ‘wild & tough’ (wild & stoer) komt op perfecte manier tot uiting in deze eersteklas blanks. Licht, snel en direct zijn zomaar een paar sleutelwoorden die beschrijven wat je kan verwachten als je deze hengel in de hand neemt. Geproduceerd uit hoogwaardig carbon materiaal en voorzien van kurken handgrepen en hoogwaardige SiC geleideogen. Deze hengels liggen perfect in de hand, zijn snel en hebben als eigenschap dat je er perfect, ver en doelgericht mee kunt werpen.


Vortezza S63H Light Jerk & Swim Bait is de perfecte jerkbait hengel maar ook ideaal voor het vissen met een swimbait. Dit kunstaasje groeit nog steeds in populariteit en niet in de laatste plaats vanwege de natuurgetrouwe zwemeigenschappen die de visser eraan mee kan geven. Met het werpgewicht tot ca. 65gr is een ruim aanbod van populaire jerk- en swimbaits te vissen. De speciale topactie heeft een ingebouwde flexibele zekerheid voor een flitsende aanbeet van grote snoek. B63H = baitcast uitvoering / S63H = spinuitvoering.

Highlights:

  • Lengte/Transport: 1.90m/0,99m
  • Gewicht: 144gr
  • Delen: 2
  • Werpgewicht: 15-65gr

Voorwaarden:

- De prijs van de deal is inclusief 21% BTW
- De verzendkosten bedragen naar Nederland en Belgie €6.99
- De levertijd van de deal is maximaal 5 werkdagen.
- Maximaal 1 aankoop per bestelling.