Veilig en snel bestellen
14 dagen retourrecht
Zeer snelle levering
Zorgvuldig verpakt

Deze aanbieding van hengelsport korting is een Supa Brolly System 60 van Fox. Het Supa Brolly systeem is speciaal ontwikkeld voor en door fox. Het is een compleet systeem te gebruiken als tent oval shelter of paraplu! Je kan de frontpanelen verwijderen met een heavy duty 10mm rits. Mooie groene mozzy deur en panelen. Je kan de hoogte verstellen door de verschillende bevestigingspunten. De supa brolly is ontwikkeld met het sts systeem voor extra hoofdruimte zodat u uw hooft niet meer st...

Deze aanbieding is een JRC Quad 2G Dome. De ideale tent voor middellange tot lange sessies. Biedt maximale binnenruimte, maar is toch compact neer te zetten. Dankzij de binnentent blijven insecten, muizen en andere kleine dieren buiten de tent en wordt condensatie geminimaliseerd. Ultralichte, maar extreem sterke 6061 series aerospace grade aluminium baleinen Dubbele scharnierpunten voor het vergroten van de binnenruimte. Dubbel gecoat Oxford nylon tentdoek met een waterdichtheid van 10.000 HH....

Deze aanbieding van hengelsport is een Warrior 6 leg Bedchair van Fox. De nieuwe Warrior 6 Leg Bedchair is een instapmodel dat ontworpen is om een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding te bieden. Deze bedchair heeft geen stelknoppen die in de weg zitten als je erop ligt. Het frame is volledig plat en voorzien van een stevig, gevoerd matras dat een zeer comfortabele nachtrust garandeert. Elk van de zes poten is verstelbaar in lengte en voorzien van een grote modderpoot. Hierdoor staat de be...

Deze aanbieding van hengelsport zijn Fishing Sandals van Shimano in de maat 42. Een lichtgewicht sandaal die u snel aan kan trekken indien nodig, waardoor hij perfect is voor de bivvy. Tevens ideaal voor het strand of tijdens het reizen.

Deze aanbieding van hengelsport zijn Fishing Sandals van Shimano in de maat 43. Een lichtgewicht sandaal die u snel aan kan trekken indien nodig, waardoor hij perfect is voor de bivvy. Tevens ideaal voor het strand of tijdens het reizen.

Deze aanbieding van hengelsport zijn Fishing Sandals van Shimano in de maat 47. Een lichtgewicht sandaal die u snel aan kan trekken indien nodig, waardoor hij perfect is voor de bivvy. Tevens ideaal voor het strand of tijdens het reizen.

Deze aanbieding van hengelsport korting is een Specialist Plus 42inch net van JRC. Unieke constructie van carbon composiet met 2-delige steel. Nieuw ontworpen carbon composieten heavy duty spreiderblok. Diep en zacht wiergroen net. Wordt geleverd in een Anti-Stink hoes Afmetingen: 42" net - 1.8m steel

Deze aanbieding van hengelsportkorting is een Fox Royale 60" Brolly.Karpervissers die een traditionele brolly prefereren, biedt dit nieuwe Royale ontwerp enorm veel in verhouding tot de prijs. Bekijk hem maar eens bij de lokale Fox dealer. De brolly is licht van gewicht en stabiel. Perfect voor karpervissers die dagsessies of korte nachten vissen en niet teveel gewicht willen meesjouwen.

Deze aanbieding van hengelsportkorting is een Fox Royale Classic 2-Man Bivvy. De nieuwe Royale Classic bivvy vervangt onze oude Royale shelter. Het pram hood ontwerp met twee baleinen biedt tevens extra bescherming tegen de regen. Ondanks de lage prijs, is de Royale Classic voorzien van tal van handigheden. Daarom heeft deze bivvy een onnavolgbare prijskwaliteitverhouding!

Deze aanbieding is een Preston Masterclass X3 - 11.50 Meter Pack. Ongelooflijk veel waar voor zijn geld. Dit is een strakke, goed uitgebalanceerde hengel inclusief een 4-delig topset en een Mini Extension. Deze set is speciaal ontwikkelt voor de grotere vissen en diepere wateren. Het traditioneel zachtere vierde deel is vervangen voor een sterker deel waardoor meer kracht gezet kan worden op grotere vis tijdens het drillen. Doordat het vierde deel sterker is gemaakt kan het elastiek ook in het v...

Deze aanbieding van hengelsportkorting is een Trend Galaxy S 3+1 Beetmelder set.Deze set bestaat uit drie piepers met één draadloze sounderbox. De Galaxy S heeft een bereik van 150 tot 200 meter en heeft een verstelbaar volume. Ook heeft hij een power uigang voor geïllumineerde hangers of bouncers. De Galaxy S van Trend heeft een enorm compact design met ultra lichte ledlampen.

Deze aanbieding van hengelsport korting is Gamakatsu Big Hook T-Shirt in de maat XXL. Sterke 200gr katoenen Gamakatsu T-shirt met de print van een grote Gamakatsu haak op de achterkant.

Deze aanbieding van hengelsport korting is Gamakatsu Big Hook T-Shirt in de maat Medium. Sterke 200gr katoenen Gamakatsu T-shirt met de print van een grote Gamakatsu haak op de achterkant.

Deze aanbieding van hengelsport korting is Gamakatsu Big Hook T-Shirt in de maat Small. Sterke 200gr katoenen Gamakatsu T-shirt met de print van een grote Gamakatsu haak op de achterkant.

Deze aanbieding van hengelsport korting is Gamakatsu Big Hook T-Shirt in de maat Extra Small. Sterke 200gr katoenen Gamakatsu T-shirt met de print van een grote Gamakatsu haak op de achterkant.

Deze aanbieding van hengelsport korting is EZ-Leren Winterschoenen van Spro in de maat 46. Speciale lage laarzen die warm houden tot maarliefst -10°C! De bovenkant van deze laarzen is voorzien van waterdicht leer met velcro bevestigingsflappen voor het snel aan- en uittrekken. Met een waterdichte rubberen buitenleest en een Boa-lining binnenkant. Ideaal outdoor schoeisel.

Deze aanbieding van hengelsport korting is EZ-Leren Winterschoenen van Spro in de maat 45. Speciale lage laarzen die warm houden tot maarliefst -10°C! De bovenkant van deze laarzen is voorzien van waterdicht leer met velcro bevestigingsflappen voor het snel aan- en uittrekken. Met een waterdichte rubberen buitenleest en een Boa-lining binnenkant. Ideaal outdoor schoeisel.

Deze aanbieding van hengelsport korting is EZ-Leren Winterschoenen van Spro in de maat 47. Speciale lage laarzen die warm houden tot maarliefst -10°C! De bovenkant van deze laarzen is voorzien van waterdicht leer met velcro bevestigingsflappen voor het snel aan- en uittrekken. Met een waterdichte rubberen buitenleest en een Boa-lining binnenkant. Ideaal outdoor schoeisel.

Deze aanbieding van hengelsport korting zijn Spro Rubber Vislaarzen in de maat 43. Extra warme vislaarzen voorzien van natuurlijk rubber en een antislip, profielzool. • Natuurlijk rubber • Antislip binnenschoen met viltzool • Waterdichte, verstelbare bovenkant • 10mm Thermal Boa voering • Comfortabele PVC hiel • Biedt warmte tot -30°C buitentemperatuur

Deze aanbieding van hengelsport korting zijn Spro Rubber Vislaarzen in de maat 41. Extra warme vislaarzen voorzien van natuurlijk rubber en een antislip, profielzool. • Natuurlijk rubber • Antislip binnenschoen met viltzool • Waterdichte, verstelbare bovenkant • 10mm Thermal Boa voering • Comfortabele PVC hiel • Biedt warmte tot -30°C buitentemperatuur